2007. szeptember 16., vasárnap

rockos ügyintézés

Okés. Ma Msn-elek Gergő komámmal, aki nagyon el van keseredve az internet szolgáltatók miatt. Átküld egy levelet. Hehe én is tudtam Neki mit küldeni.. Legyenek itt!

Üdvözlöm

Két héttel ezelőtt tettem már egy bejelentést, hogy rendetlenkedik az internetem. Szóban elhangzott, hogy Leányfalun most problémák vannak (vicces: mikor nincs?) de azért felvesznek hibalistára.

Érdeklődnék, hogy mikor szándékoznak tenni valamit annak érdekében, hogy végre normálisan működjön az internet kapcsolatom. Valamint borzasztóan örülnék annak is ha nem kéne minden kéthavonta egyszer ezt a cirkuszt eljátszani.

Legyenek olyan kedvesek próbálják tartani azt amit ígérnek, mert fogytán a türelmem, ma már nem Önök az egyedüli internetszolgáltatók a környéken.

A hablaty informatikai dumától, meg félrebeszéléstől kíméljenek meg, informatikusként dolgozom, nekem kellemetlen hallgatni, el tudom képzelni maguknak ez milyen fájdalmat okozhat.

Normális, folyamatos sávszélességet, és pingeket szeretnék. A 80-250 között ingadozó ping (jobb esetben) bpi szerverre minden csak nem normális.

Viszont annak nagyon örülök, hogy a számlákat mindig és pontosan képesek elküldeni. Képességük ezen a téren kiemelkedőnek bizonyult.

Még lenne egy utolsó kérésem. Addig nekem ne küldjenek internetszámlát amíg képtelenek betartani a szerződésben foglaltakat. Kezdjük mondjuk a szeptemberivel. Köszönöm.

További jó munkát és sikerekben gazdag évet kívánok!

Molnár Gergely

2016 Leányfalu Fehérhegyi u. 1


És itt az enyém:

Kedves ügyintéző,

Jó reggelt. Egy igen összetett problémával szeretnék Önhöz fordulni. Ausztrália tanulmányaimat folytatom, és ehhez elengedhetetlen, hogy pénzhez jussak. Sajnos személyesen a távolság miatt nem tudok bemenni a telefon sem a legjobb megoldás.

A lényeg utalni szeretnék magamnak pénzt de sajnos ez nem sikerül. Itt van egy másolat az előzőleg indított tranzakcióról:

Indító számla: EUR SZLA (30N00286800) Kedvezményezett számla: 484799502110539 Kedvezményezett neve: Lugosi András Kedvezményezett címe: Brisbane Referencia szám: IB-6067737 STB

Mi nem helyes? Hogyan kéne kitöltenem? Milyen jogcímkódot használjak? Tudna nekem egy sablont mellékelni?

Kérem amint lehetséges, válaszoljanak. Elvégre Önök sem akarhatják, hogy éhen haljak mert akkor egyel kevesebb ügyfelük lesz.

Köszönettel

Szép napot

Lugosi András


Nincsenek megjegyzések: